GRATIS CYKLUS-CHART

cyklus-chartDet bedste sted at starte, hvis du gerne vil i kontakt med din cyklusvisdom, er med at træne din cyklusbevidsthed. Det vil sig med at begynde at skrive ned hvad der sker og hvad du mærker i din cyklus. Til det har du brug for en cyklus-chart.

Jeg vil gerne dele min egen personlige cyklus-chart med dig. Den giver plads til at du kan notere dato, dag i din cyklus, månepositioner, temperatur, fysiske tegn, følelser og vigtige begivenheder. Det hele kan noteres på en overskuelig måder, og allerede efter et par måneder kan du sammenligne de udfyldte cyklus-charts og se, om der er mønstre der går igen.

Min cyklus-chart er sat åbent op, så du bestemmer selv, hvad der skal være hvor, og hvad du vil vægte i din chart. For nogle er tracking et redskab til at holde øje med fertilitet (for at opnå eller undgå graviditet), for andre handler det mere om at forstå den indre rejse en cyklus er. Vi er forskellige steder og jeg ønsker at alle skal føle sig hjemme i deres chart ved at vælge, hvad de vil tracke.

Du henter charten ned ved at trykke her eller på billedet

Når du henter charten, bliver du samtidig skrevet op til at modtage nyheder fra Cyklusvisdom, og så kommer du på en helt eksklusiv liste af seje mennesker, der får først besked, når der er nyt i cyklusvisdoms-universet.
TIL FORSIDEN  →