INDIVIDUELLE FORLØB

For dig, der gerne vil have min støtte og vejledning helt for dig selv tilbyder jeg 1:1 forløb. I et sådant forløb hjælper jeg dig med at opbygge solid cyklusbevidsthed og holder dig i hånden hele vejen, når du går på opdagelse i, hvordan du skaber de bedste forudsætninger for balance i din cyklus og i dit kvindeliv.

Det betyder du har adgang til mig hele tiden, kan skrive og ringe og stille spørgsmål.

Et individuelt forløb er for dig, der er klar til at lukke helt op for din kvindelige kraft. Og lade den virke igennem dig. Vi skal arbejde med intuition, din sårbarhed, som også er din største styrke, din evne til at give dig hen og modtage og din evne til at skabe det liv du drømmer om.

Skal vi finde din rytme og åbne for gaverne i din cyklus sammen?

Et individuelt forløb er for dig der gerne til have støtte og hjælp til at hele ubalancer i din cyklus som for eksempel

  • uregelmæssige menstruationer
  • udebleven menstruation
  • kraftige blødninger
  • klumper i blodet
  • kramper ved blødning og/eller ægløsning
  • hormonelle hovedpiner i forbindelse med menstruation

Det er også til dig der gerne vil have hjælp til at

  • komme af med hormonel prævention, få renset kroppen og lære din naturlige cyklus at kende
  • bilve klar til graviditet – både fysisk og følelsesmæssigt
  • hele fysisk og psykisk efter graviditet og fødsel (lige meget hvor længe det er siden du har født og lige meget hvordan du fødte)

Jeg følger dig tæt, og jeg tager præcis den viden og de øvelser og opgaver, jeg mærker du har brug for, op af min værktøjskasse. Det vil sige vi taler cyklusvisdom, underlivs-damp med urter, kropsbehandlinger, udrensning samt nærende og afklarende samtaler, der hjælper dig med at finde derhen, hvor du skal være.

Jeg vil elske at guide dig i at finde hjem til dig selv.

 

Når du er i individuelt forløb har vi kontakt hver uge. Kropslige 1:1 sessioner foregår hos mig på Fyn eller i København. Med mindre du bor i nærheden af mig foregår resten af vejledningen pr telefon eller skype.

Jeg har kun et begrænset antal kvinder i 1:1 forløb ad gangen.

Hvis du er nysgerrig omkring vejledningsforløb, så kontakt mig for en gratis indledende og afklarende samtale, hvor vi lige kan mærke hinanden og potentialet i at arbejde sammen.