INDIVIDUELLE FORLØB

Fra august 2019 tilbyder jeg personlig vejledningsforløb i din cyklusvisdom, hvor jeg hjælper dig med at opbygge solid cyklusbevidsthed og holder dig i hånden hele vejen, når du går på opdagelse i, hvordan du heler din cyklus og bliver forbundet til din cyklusvisdom.

Et individuelt forløb er for dig, der ønsker en gennemgribende heling af hele din krop, dine tanker og følelser med udgangspunkt i din cyklus, og det den fortæller. Jeg følger dig tæt, og jeg tager præcis den viden og de øvelser og opgaver, jeg mærker du har brug for, op af min værktøjskasse. Det vil sige vi taler cyklusvisdom, damp, urteterapi, kropsbehandlinger, kostvejledning, udrensning og nærende terapeutiske samtaler, der hjælper dig med at komme derhen, hvor du skal være.

Jeg vil elske at guide dig hjem til dig selv.

 

1:1 sessioner foregår hos mig på Fyn eller i København og vi kan også tale sammen online via zoom. Jeg har kun et begrænset antal kvinder i 1:1 forløb ad gangen, og opdaterer løbende her omkring ledige pladser.

Lige nu er der 1 ledig plads.

Hvis du er nysgerrig omkring vejledningsforløb, så kontakt mig for en gratis indledende og afklarende samtale, hvor vi lige kan mærke hinanden og potentialet i at arbejde sammen.