OM CYKLUSVISDOM

Jeg hedder Doro og jeg er kvinden bag Cyklusvisdom.dk. Jeg elsker den kvindelige cyklus. Men det har jeg ikke altid gjort. Faktisk har jeg nærmest hadet mit blod, fordi jeg som teenager led af utålelige kramper hver måned kombineret med meget kraftige blødninger, uren hud, hormonelle hovedpiner og flere gange kastede jeg simpelt hen op eller besvimede af smerter.

Jeg skriver, at jeg næsten hadede min cyklus, fordi en del af mig altid har følt en dyb tilfredsstillelse og lykke når mit blod kom – trods smerter og syndflod. En følelse af kontakt til mig selv min egen sandhed. Jeg tror, alle kvinder mærker dette i et eller andet omfang, fordi vi på et ubevidst niveau allerede kender vores cyklusvisdom og ved, at det er den, der taler.

Da jeg var 21 døde min mor efter et kort og voldsomt sygdomsforløb. Jeg faldt sammen. På min vej tilbage til livet udannede jeg mig til kropsterapeut og dykkede her især ned i kvindekroppens cykliske processer. Her mødte jeg nye spændende perspektiver på, hvad det vil sige at være kvinde, have en cyklus og og hvad vores naturlige rytme rummer af visdom. De seneste 8 år har jeg fordybet mig i min egen cyklus og har lært at forstå, hvad det er den fortæller. Og jeg har helet mine ubalancer. Den visdom jeg har høstet, har jeg delt med kvinder, der kom til mig for at få kropsterapi, og den har vist sig at resonere med dem alle.

Nu ønsker jeg, at alle kvinder skal blive bevidste om den værdifulde og vidunderlige visdom, som deres cyklus rummer. At vi lærer at lytte til og bruge den visdom til at skabe bæredygtige liv fulde af mening og eventyr.
Det er mit ønske at kvinder skal vende hjem til deres egen rytme og opdage, hvor meget smukt vi kan skabe, hvis hun følger den.

Jeg hedder Doro, og jeg er SÅ fascineret af den menneskelige natur og kroppens evne til at vejlede os kærligt men bestemt, lige derhen hvor vi skal være.