OM CYKLUSVISDOM

Jeg hedder Doro og jeg er kvinden bag Cyklusvisdom.dk. Jeg elsker den kvindelige cyklus. Men det har jeg ikke altid gjort. Faktisk har jeg nærmest hadet mit blod, fordi jeg som teenager led af utålelige kramper hver måned kombineret med meget kraftige blødninger, uren hud, hormonelle hovedpiner og flere gange kastede jeg simpelt hen op eller besvimede af smerter.

I starten af 20’ern e begav jeg mig på rejse ind i kropsterapien og den holistiske tilgang til mennesket. Her mødte jeg fantastisk spændende perspektiver på, hvad en cyklus betyder for kvinder og hvad den rummer af visdom. De seneste 8 år har jeg fordybet mig i min cyklus og har lært at forstå, hvad det er den fortæller.

Jeg skriver, at jeg næsten hadede min cyklus, fordi en del af mig altid har følt en dyb tilfredsstillelse og lykke når mit blod kom. En følelse af kontakt til mig selv min egen sandhed. Jeg tror, alle kvinder mærker dette i et eller andet omfang, fordi vi på et ubevidst niveau allerede kender vores cyklusvisdom og ved, at det er den, der taler.

Det er nu mit ønske, at alle kvinder skal blive bevidste om denne værdifulde og vidunderlige visdom, som deres cyklus rummer. At vi lærer at lytte til og bruge den visdom til at skabe bæredygtige liv fulde af mening og eventyr.
Det er mit ønske at kvinder skal vende hjem til deres egen rytme og opdage, hvor meget smukt vi kan skabe, hvis hun følger den.

Jeg hedder Doro, og jeg er SÅ fascineret mennesker og ikke mindst af kroppe. Derfor har jeg arbejdet som kropsterapeut siden 2011. Hvis du vil vide mere om mig og den måde jeg er kropsterapeut på, så kan du finde min kropsterapeut hjemmeside lige her.