Dette kursus er for kropsterapeuter, der gerne vil lære at inddrage den kvindelige cyklus i deres arbejde.
En kvindes menstruationscyklus, og hendes forhold til den, kan give os vigtig viden om hendes fysiske, psykiske og mentale helbred.
Der er rigtig rigtig mange kvinder, som ikke er klar over, at deres krop har en indre rytme, som er værd at lytte til.
Mange kvinder oplever så stærke smerter og ubehag, at de vælger at tage smertestillende medicin hver måned eller melde sig syge på arbejde.
 
Jeg oplever at den kvindelige cyklus lever i skyggerne i kropsterapien – såvel som i resten af samfundet – og det vil jeg gerne forandre med dette kursus.
 
Den cyklusvisdom, som jeg vil dele på denne dag, kan for det første hjælpe os kropsterapeuter med at støtte kvinder i at hele de fysiske ubalancer, som rigtig mange oplever med hver eneste måned.
 
Derudover oplever jeg også, at forbindelsen til cyklus kan guide kvinder i at komme hjem til sig selv og forstå og hvile mere i deres kvindelige natur og kraft.
 
På denne dag vil du lære teori om de processer, der finder sted i kvindekroppen i løbet af en måned og du vil få en forståelse af de følelsesmæssige temaer og udfordringer de forskellige faser i cyklus bringer.
 
Vi skal blandt andet se på:
– de vigtigste hormoner der styrer kvinders cyklus, samt de psykiske temaer i hvert hormon.
– forskellen på det kvindelige og det maskuline og hvordan de to energier spiller sammen.
– kvinders cykliske natur, de fire faser eller årstider i cyklus og det potentiale og de udfordringer, som hver enkelt fase rummer.
– nogle af de mest almindelige ubalancer vi kan møde i den kvindelige cyklus, og hvordan vi fysisk og psykisk kan afhjælpe dem
– behandling og øvelser der arbejder med hormonsystemet, spændinger i underlivet samt livmor-massage.
– underlivsdamp med urter som helbredende medicin og andre gode råd vi kan give videre
 
 
Efter denne dag kan du møde kvinderne på din briks med bevidsthed om, hvad der sker i deres krop måned efter måned.
Derudover vil du også få nogle solide redskaber og øvelser med hjem i din værktøjskasse, så du kan dele dem med dine kvindelige klienter, og du vil vide hvor du kan sende kvinderne hen, hvis de har brug for mere.
 
Jeg vil selvfølgelig stille min viden og erfaring til rådighed på dagen, men jeg ønsker også at skabe et rum hvor vi udforsker dette emne i fællesskab og I også bringer jeres erfaringer og viden i spil.
 
Kurset henvender sig til:
Kropsterapeuter og kropsarbejdere med mindst 1 års uddannelse bag sig (skriv hvis du er i tvivl). Både mænd og kvinder er hjerteligt velkomne. Det er mindst lige så vigtigt at de mandlige behandlere forstår og kender til den kvindelige cyklus, som at vi kvinder kender den.
 

Hvem er jeg?:

Jeg er kropsterapeut, uddannet hos Body SDS, med klinik på Østfyn og i København.
Jeg er vokset op med naturmedicin og et holistisk syn på kroppen, og jeg har siden jeg var ung været interesseret i at undersøge og udforske min egen kvindelighed.
Jeg har oplevet en bred vifte af almindelige cyklus-relaterede problemer på egen krop. Kropsterapi og træning gjorde at jeg fik det bedre, men da jeg mødte cyklusvisdommen på et kursus i England og mærkede, hvordan ubalancer i min cyklus forsvandt, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at denne visdom har afgørende betydning for alle kvinder.
 
Derfor har jeg skabt cyklusvisdom.dk, hvor jeg afholder kurser og cirkler for kvinder.
 
 
 

Praktisk:

 
Dato: torsdag den 21. maj 2020 i Kogsbølle på Østfyn – nær Nyborg. Vi starter kl 9 og går hjem cirka kl 16.
 
I medbringer selv frokost – vi bor på landet, så der er ikke mulighed for at købe mad i nærheden. 
Jeg sørger for the og kaffe og lidt lækkerier.
 
Kurset koster: 1500 kr
For de hurtige, der køber før 1. februar 1200 kr
 
Du er tilmeldt, når du har sendt mig en mail med dit navn og telefonnummer og overført din betaling via Mobile Pay til 91516.
 
Jeg glæder mig rigtig meget til at dele Cyklusvisdom med jer ♥