FORDYBELSESKURSER I CYKLUSVISDOM

De fire årstider giver os den smukkeste og naturligste forståelsesramme for den kvindelige cyklus. Årstiderne danner derfor rammen for disse fordybelsesdage, som egentlig er 4 kurser – et for hver årstid – der tilsammen giver os en forståelse af og forbindelse til alle de forandringer, vi kvinder går igennem på en enkelt cyklus.

De fire dage er først og fremmest en fordybelse i, hvad det vil sige – for dig – at være en kvinde. De er en undersøgelse at vores eget indre. De er dage fulde af kærlig visdom, kvindefællesskab og ro til at mærke.

 

INDRE VINTER – KRAFTEN I MØRKET

Vi mødes 10 kvinder i cirkel og fordyber os i vores indre vinter. Menstruationen.
Der hvor mange kvinder mærker deres cykliske natur og deres kvindelighed tydeligst – på godt og ondt.

Vi skal arbejde med kvindeligheden. Selvomsorg. Ømhed og mildhed. Stilhed og reflektion. Vi skal se på hvordan vi lytter til os selv og hvordan vi ærer og beskytter os selv i denne fase.
Vi skal skrive, danse, dele og være. Vi skal arbejde med intentioner, lytte indad, stole på det vi mærker og lade vores sjæls visdom guide os.

 

 

INDRE FORÅR – BEVÆGELSEN UD I VERDEN

Vi mødes 10 kvinder i cirkel og fordyber os i vores indre forår. Efter menstruation og hen imod ægløsning. Der hvor vi kommer ud af hulen og griber livet.

Vi skal se på, hvordan går vi ud i verden uden at miste kontakten til os selv. Vi skal bevæge os. En del. Vi skal bruge bevægelsen og åndedrættet til at udforske vores barnlige jeg og vække vores nysgerrighed, sårbarhed og mod.

Vi skal ud i den friske luft, larme og fjolle lidt og vise hvem vi er. Vi skal møde alle de muligheder og potentialer vi rummer.

 

 

INDRE SOMMER – AT STÅ I LYSET

Vi mødes 10 kvinder i cirkel og fordyber os i vores indre sommer. Tiden omkring ægløsning. Vores frugtbare tid. Der hvor vi blomstrer og stråler som en sol.

Vi skal se på hvordan vi har det med at stå i lyset og blive set. Hvordan vi skaber liv i vores eget liv – hvordan vi folder os ud i fuldt flor, uden at blive udbrændte. Vi skal se på hvordan vi har det med at give ud af os selv til vores omverden.

Vi skal arbejde med sensualitet, tale om seksualitet og fertilitet – både i forhold til når vi ønsker og når vi ikke ønsker graviditet – og vi skal arbejde med farver og ild.

 

 

INDRE EFTERÅR – DIN SANDHED

Vi mødes 10 kvinder i cirkel og fordyber os i vores indre efterår. Den præmenstruelle fase. Tiden hvor vi vender os indad.

Vi skal arbejde med at sige nej, afslutte og give slip. Vi skal stå ansigt til ansigt med vores indre kritikker, som godt kan gå lidt i selvsving i denne fase. Vi skal tale om PMS og hvad det i virkeligheden betyder, når vores indre gør oprør på den måde.

Vi skal tale om selvomsorg, reflektion og ritualer vi kan bruge til at komme i kontakt med vores dybe – no bullshit – efterårskvinde og transformere hendes vrede og utålmodighed til konstruktive handlinger.

 

P R A K T I S K

Kurserne afholdes løbende. Du kan deltage i alle 4 eller bare i det der trækker mest i dig. En enkelt dag koster 1000 kr – ved tilmelding til alle 4 kurser er prisen 3000 i alt.
Tilmelding på dorosmail@gmail.com. Du får besked, når en fuld cirkel er klar.