Hvis du er ny her, og du er fuld af nysgerrighed på cyklusvisdom, er du kommet til det helt rigtige sted.
Lige her har jeg nemlig samlet en startpakke med viden og inspiration og en praksis du kan begynde allerede i dag. Jeg brænder for at brede kendskabet til den kvindelige rytme ud til så mange som muligt, så det hele er til dig og det er gratis og du må gerne dele det med din mor, datter, veninde eller nabo. Værsågod – og god fornøjelse.

 

C Y K L U S V I S D O M   F O R   B E G Y N D E R Ebegynderguide

 

For at begynde med begyndelsen får du en lille enkel e-bog, hvor du kan finde den grundlæggende information, du har brug for for at komme i gang med at forstå din cyklus og vække dens iboende visdom. Du kan læse om hvad den kvindelige cyklus er, de hormoner der er på spil i den, de faser eller årstider cyklussen kan inddeles i og hvordan du kan komme i gang med at tracke din cyklus i et cyklushjul. Bogen er en smagsprøve på alt det der venter dig, når du træder ind ad døren og møder din cyklusvisdom.

cyklusvisdom

 

C Y K L U S H J U L

For at få kontakt med din cykliske visdom, er det en god ide at træne din cykliske bevidsthed. Det vil sige at skrive ned, hvad der sker og hvad du mærker i din cyklus. Til det har du brug for en cyklushjul.
Du er velkommen til at hente mit cyklushjul som pdf  helt gratis (og har du ingen printer kan du købe og få tilsendt mine forskellige cyklushjul her.). I cyklushjulet kan de vigtigste detaljer i din cyklus noteres på en overskuelig måder, og allerede efter et par måneder kan du sammenligne de udfyldte cyklushjul og se, hvilke der er mønstre, der går igen.

cyklusvisdom

 

 

kvindefællesskab

F Æ L L E S S K A B

Jeg ønsker mig at vi kvinder bliver bedre til at dele med hinanden, løfte hinanden, holde hinanden og ære cyklusvisdommen. Derfor har jeg skabt en lukket gruppe på facebook, hvor vi kan gøre netop det.

Min vision er at det bliver et sted, hvor kvinder kan inspirere hinanden og besvare hinandens spørgsmål.

cyklusvisdom